Had enough

 Nämen hallå, jag är typ så gott som frisk nu. Det känns bra, då kanske jag inte behöver ha såna där feber drömmar i natt, hojj dom är hel galna. Jag tror inte det är så himla bra att drunkna så ofta som jag gör..
Jag har i alla fall hängt med Emmsi hela dagen, fikat och färgat Emmas hår svart och jag blev inte ens lite sugen att färga mitt också. Det måste ju vara någonting bra! Jajaja på kvällskvisten for vi och hämtade upp Ronja och snurrade på stan med traktorn, det är alltid lika trevligt. Har kommit hem för kanske någon timme sedan, efter ett ganska låångt samtal med min saknade Jennifer. Mmm annars mår jag bra, förutom att min röst slutade fungera, hes som satan och min hals är torrare än en öken tihi, kul liv och allt det där.
 
Jag måste ju bara få berätta hur irriterad jag blir på puckon som pratar skit. Jag vet inte ens vart jag ska börja, du äcklar mig bara så sjukt mycket. Jag har aldrig sett en så osäker människa ha mage att slänga skit på andra och sen vart du får allt ifrån har jag ingen aning om. Vad har jag egentligen gjort dig? Ja jag kan svaret på den frågan, INGENTING! Det som är mest irriterande är ju att jag först nu får höra allt du säger. Du är en patetisk människa och det roliga med det här är att du kommer läsa detta eftersom jag är din idol. Over and out. Godnatt ♥
| | Kommentera |

Because life is up and down and that’s the way life goes around

Hojj, vad jag hatar att vara sjuk och det är ju som extra hemskt när jag ska sova och det inte finns en enda alvedon i hela lägenheten. Jag riktigt känner hur hemskt det ska bli att sova med feber och hela köret. Men annars så har jag det riktigt bra här i min säng tillsammans med några avsnitt ghost wisperer. Jag har i alla fall bakat bullar med mamma så här på kvälls kvisten, helt sjukt hur gott det är med nybakade bullar och mjölk, jag liksom döööör!
 
Nåväl jag ville väl bara säga att jag är sjuk och att ni kan känna er fria att tycka synd om mig för det gör i alla fall jag. Buhu
Godnatt ♥
 
 
 
 
| | Kommentera |

The world is ours if we want it

Hej bloggen jag ville bara säga att jag mår bra och att jag hade kunnat leva utan dig. Hah, ja usch vad jag känner mig skadeglad, det är så jävla sjukt att jag kan spy. Men det ska jag inte göra för det hade varit ohyffsat. Nä herregud skade glädje gör att jag känner mig som en psykopat.
 
Sak samma, idag har jag färgat mitt fula ljusa löshår och mitt egna, så nu är jag mörkbrun på skallen. Och paniken jag fick när jag kom ut ur duschen och håret var så gott som svart. Jag som brukade älska svart hår.. Annars så har jag umgåtts med Emmsi på dagen, ätit tacos och sedan umgåtts med Hanna såhär på kvällskvisten. Nä min dag har varit helt okej, trots att jag inte satt iordning i mitt rum fast jag lovade mig själv att göra det. Haha, jag som trodde att jag skulle få massa överflödig energi när jag slutade skolan och istället rinner bara tiden iväg medans jag ligger och chillar.
 
I morgon ska jag vakna när jag vaknar, tror jag? vet faktiskt inte om jag ska ta hand om Scott. Nånå sen ska jag gå på en ordentlig promenad med Emma och Cayapiraya, efter det får jag se vad dagen har att erbjuda. Jag kanske till och med drar fingrarna ur arslet och gör i ordning i mitt rum, vem vet. Men just nu funderar jag på att börja kolla om Super Natural, och jag tror faktiskt att jag gör det. Puss godnatt
 
| | Kommentera |
Upp