Had enough

 Nämen hallå, jag är typ så gott som frisk nu. Det känns bra, då kanske jag inte behöver ha såna där feber drömmar i natt, hojj dom är hel galna. Jag tror inte det är så himla bra att drunkna så ofta som jag gör..
Jag har i alla fall hängt med Emmsi hela dagen, fikat och färgat Emmas hår svart och jag blev inte ens lite sugen att färga mitt också. Det måste ju vara någonting bra! Jajaja på kvällskvisten for vi och hämtade upp Ronja och snurrade på stan med traktorn, det är alltid lika trevligt. Har kommit hem för kanske någon timme sedan, efter ett ganska låångt samtal med min saknade Jennifer. Mmm annars mår jag bra, förutom att min röst slutade fungera, hes som satan och min hals är torrare än en öken tihi, kul liv och allt det där.
 
Jag måste ju bara få berätta hur irriterad jag blir på puckon som pratar skit. Jag vet inte ens vart jag ska börja, du äcklar mig bara så sjukt mycket. Jag har aldrig sett en så osäker människa ha mage att slänga skit på andra och sen vart du får allt ifrån har jag ingen aning om. Vad har jag egentligen gjort dig? Ja jag kan svaret på den frågan, INGENTING! Det som är mest irriterande är ju att jag först nu får höra allt du säger. Du är en patetisk människa och det roliga med det här är att du kommer läsa detta eftersom jag är din idol. Over and out. Godnatt ♥
| |
Upp