Dag 1. En bild på dig just nu

Har inte en bild på mig just nu, så den här får duga.
 
| | Kommentera |

Let Her Go - Passenger

Bara för att jag inte har sådär jätte mycket att blogga om så tänkte jag göra ett nytt försök med en sån där dag 1, dag 2 osv lista.

Dag 1. En bild på dig just nu

Dag 2. 5 fakta om dig

Dag 3. 3 favoritlåtar

Dag 4. 2 bloggtips

Dag 5. En bild på dig och din bästa vän

Dag 6. recept på favorit bakvärk

Dag 7. Bild på ditt husdjur, om du inte har något, en bild på ett djur du vill ha.

Dag 8. Vad har du för mobil?

Dag 9. Bild på någon du älskar

Dag 10. Länk till denna lista

Dag 11. 5 saker jag vill göra innan jag dör

Dag 12. Bild på dig med konstig frisyr

Dag 13. En youtube video du gillar

Dag 14. Så fixar jag mig inför skolan

Dag 15. Ett underbart minne


Nånå började kolla Pretty Little Liars igår, för att jag hade så himla tråkigt och den verkar faktikst vara rätt så bra. Men det återstår ju att se efter några avsnitt, egentligen skulle jag med Jennifer på stan idag, men när jag vaknade på morgonen så var halva min överläpp helt jävla svullen? jag måste ju ha haft fight med mig själv i natt. Annars så hade jag en trevlig dag igår, med Jw och Hanna, min utväxt blev till och med färgad. Har funderat hur länge som helst på att sätta iordning i mitt rum, men det går lite mer dåligt med det.

Jajaja, nu ska jag gå och hjälpa Lina i köket så jag kanske får lite mat i magen inom en snar framtid. Hejdå

| | Kommentera |

And with up's comes down's

Gaah, jag blir tokig när jag inte kan somna! Mitt larm står på 09.00 och jag kommer aldrig orka stiga upp ur sängen, dessutom ska jag orka springa upp och ner för trappor med alla satans jävla saker. Jag hatar att flytta! Nånå min dag har i alla fall varit helt okej eftersom jag fått tillbringa den med emmsi och lilleblå. Annars så rullar livet på som vanligt, vilket jag är sjukt less på. Och jag lyckades inte heller hålla mitt nyårs löfte, vilket jag förstod redan från början men det var värt det, för vem kan säga nej åt marabou med saltlakrits? Inte då jag i alla fall! 
 
Kollade nyss fast five, den är faktiskt förjävligt bra. Och om ungefär tjugo minuter så släpps nyaste avsnittet av vampire diaries, jag hoppas inte att jag är vaken tills dess, för om jag är det kommer jag nog aldrig kunna somna. Ja det var väl i princip det enda onödiga jag hade på hjärtat, så jag försöker nog sova nu. Godnatt världen
 
 
 
 
| | En kommentar |
Upp