Vannski - DJ Broiler

Sjuuukt bra dag, hur fint väder som helst och en trip till Luleå med mina favoriter. Det kändes bara ännu bättre när jag hörde att det regnat och åskat i Gällivare, hehe. Nå jag fick i alla fall hem lite underkläder och nån fin tröja, dessutom gjorde jag ett hål i tissevårtan, ajsomfan vad ont det gjorde! Kom hem för inte så länge sen, hoj vad trött jag är och ändå kan jag inte gå och sova fören hunden fått vara ut på promenad om sisådär fyra timmar.. Med tanke på att jag bara sovit tre timmar i natt så hade jag faktiskt förtjänat att hoppa i lådan, men nä. 
 
Nåväl always look at the bright side of life, nu ska jag nog slå igång nån ny serie. Enda problemet är ju att jag inte vet vilken jag ska börja kolla, irriterad jag blir.
Jag tänkte som bara uppdatera en sväng eftersom det var någon dag sen sist och bara för att min dag har varit så himla bra. Även om jag inte hittade vad jag for till luleå för att köpa, hur svårt ska det egentligen vara att hitta en fin sommar jacka i RÄTT storlek, börjar ju fundera om jag måste gå på barnavdelningen.. hah hojj.
Hejdå, godnatt osv.
 
 
| |
Upp