Each day is a gift, not a given right

Igår var en sjukt bra dag, och jag gjorde mer än jag i vanliga fall gör på en vecka! Hehe nämen nå äre nästan. Jag vaknade väääldigt tidigt, for och hämtade upp mina pinglor från välkomma där vid nio nångång, det blev till och med thai klockan tio på morgonen med mina flickor och Jesper. När vi hade ätit så slösade jag bort nästan alla mina pengar på stan och nu har jag sjukt mycket ångest eftersom jag skulle ha dom där pengarna till min tatuering.. Men egentligen så är det väl ganska okej om man tänker på att jag inte haft pengar på hur länge som helst. Jag får väl försöka skaffa ett jobb eller nått, haha. Nånå efter stan tog jag, Emma och Jennifer en tjugominutare på Gunillasalongen. Hann väl hem i sisådär en timma, innan vi skulle kolla lilla vm fotboll, men när vi kom dit så var dom redan klara.
 
På kvällen gjorde jag och Emmsi choklad bollar, mums! Vid nio for vi ut med traktorn och tog med oss Hanna, snurrade i flera timmar och var till och med taxi där ett tag. Kom väl hem där vid 1 eller 2, slog igång Friday the 13th, men både jag och Emma däckade efter lite mindre än halva.
 
Vaknade för typ en timme sedan, någonting måste ju vara riktigt fel när jag inte kan sova. Annars så ligger jag bara i sängen och önskar att jag kunde sova.. Men det går lite sämre med det. Jag tror att jag avrundar här, hejdå.
 
 
 
Ragnar!
| |
Upp