Turn your wounds into wisdom

Dålig jävla söndag, eller ja dålig jävla helg. Jag fick inte hem min blåa när jag borde fått det, så jag får ju bara hoppas att jag har han här på parkeringen i morgon. Ny startmotor å allt har han fått, mums! hehe
I fredags åt jag godis och kollade film med systeryster, dessutom så blev mitt hår färgat, det är sjukt hur sugen jag är på svart igen! Lördagen blev inte bara lite seg, var hundvakt ända från tre på eftermiddagen till fyra på morgonen då Lina kom hem. Men vad gör det när jag ändå inte har något annat för mig och på kvällen umgicks jag med min bästaste Ronja några timmar.
 
Idag vaknade jag redan 08.00, hojj fyfan för att inte kunna sova. Kikade vampire diaries hela morgonen, haha ja och det gör jag fortfarande, så jag har legat i sängen hela jäkla dan förutom när jag var ut med hundarna och for på dollar med mami en sväng.
Fick ett samtal som förstörde hela min dag, eller ja mest troligt hela den här veckan. Det är sjukt hur fort en människa kan sjunka i ens ögon, ja usch.. Men jag antar att det finns hjärtlösa idioter överallt i världen. Ååh vad jag känner att jag behöver min bästavän! Men i morgon är hon bara min varesej hon vill eller inte, hihi.
 
I morgon blir det i alla fall gymmet, för jag känner att jag måste springa bort allt jävla hat jag har inuti mig.
Nu blir det serier för hela slanten, så jag avrundar bara med att säga att världen är sjukare än sjuk. Fyfan.. Godnatt ♥
 
 
| |
Upp