Without struggle there is no progress

Hojj vad jag vill ha värme, fel att det helst blev sommar igår. Jag kan inte somna fast jag vill och det gör det inte lättare att jag måste sova helt själv, till och med utan Scott.. buhu, det är så synd om mig.
Nånå idag har jag inte gjort någonting, det kan vara sjukt skönt, men inte idag för det hade kunnat vara lite mindre lång tråkigt. Nog om vad jag gjort idag, i onsdags var jag med min syster på risk ettan, jag kan ju lova att jag inte gjort något riktigt så tråkigt på flera månader. Men nu är det ju i alla fall bort gjort. I fredags var vi på en liten roadtrip till Kiruna och med mig hem fick jag ett nytt linne och en tröja, nog kan man ändå hitta någonting i Kiruna. Kvällen gick åt helvete, eller ja jag ska väl inte vara så himla negativ, always look at the bright side of life det kommer alltid nya fredagar.
Och alla andra dagar har jag bara mysit på som tusan, det har faktiskt varit en bra vecka.
Just nu sitter jag och kollar kläder på gina samtidigt som jag sjunger så vackert med till John Mayers låtar, inte är livet så hemskt ändå. I morgon ska jag tvinga med mamma och kolla tapeter till mitt rum, som vi tänkt göra ett bra tag nu. Sen ska jag leka elektriker om det inte spöregnar, min bas har liksom slutat fungera och jag har en stark känsla av att den inte bara pajat, satans skrot. Nå nu ska jag fokusera på vad jag ska beställa hem för kläder, medans jag sitter och kollar på resor, inte hade det ju varit helt fel att åka till Alanya i morgon. Men jag kanske låter bli, hehe hojj nä. Godnatt ♥
 
 
| |
Upp