If you're going through hell, just keep on walking

Baah, jag blir tokig när jag inte kan sova.. Kan ju bero på att jag inte sover i min egna säng, fick som bara en impuls idé att fara och hälsa på min far. Piss less på gällivare och jag kan ju inte påstå att det är bättre här i kiruna. Okej, jag ska väl inte klaga eftersom jag åtminstone tagit mig upp ur sängen. Har varit sjuk sen eldfesten i tärendö och än är det inte bra. Skallebanken är borta och det är jag grymt tacksam över, för när inte huvdvärks tabletter ens hjälper så är det fan inge kul nåmer, inte för att det är speciellt kul annars heller, det är lika bläääigt vilket som. 
 
Jag känner faktiskt att jag börjar sakna mina flickor.. Jag känner till och med att jag börjat bli less på att kolla serier? det är då man börjar fundera vart världen är påväg.
Kul att jag har så himla mycket intressanta saker att skriva, nä fy vad tråkigt jag har. Nåväl det är väl lika att kicka igåg ett nytt avsnitt Grey's anatomy. Sen ska jag väl ta och försöka sova, även om det är omöjligt. Bläää puss hej och gonatt. ♥
 
 
 
 
 
 
| |
#1 - - Ronjis :

Jag saknar dig helt galet mycket!! Hör av dig så fort du är hemma pigan :*

Upp