No sad goodbyes, no tears, no lies

Vad gör jag riktigt vaken? När jag inte jobbar så somnar jag sisådär tio. Lika upp och ner vänt som när man går skola. Det är som att ingenting någonsin bara kan vara enkelt, det måste som vara extremt jobbigt hela tiden. Nä okej, nu är jag bara negativ. Idag har jag i alla fall varit och fikat go jääla smörgås tårta hos jenko, som fyllde hela arton jord snurr. Annars så har jag bara legat hemma hela dagen och kollat serier, fast någon sväng ner till tvättstugan blev det också. Jag säger då det, när jag flyttar hemifrån ska jag minsann ha både en tvätt och disk maskin. Det är inte det att jag är lat, nejdå. Tycker bara att det är slöseri med energi.
 
Har lite smått ångest när jag tänker på att jag ska till jobbet fyra dagar på rad. När man jobbar känns det som att veckan aldrig tar slut. Nåväl, kanske jag ger upp nu och försöker sova eftersom jag ändå inte har något vettigt att skriva. Jag hoppas att mina drömmar lämnar mig ifred i natt, för jag is verkligen inte med en massa trams. Godnatt
 
 
 
Jag vet helt ärligt inte vad jag hade gjort utan dig. iloveu
 
 
Good life | | Kommentera |

Falling down is a part of life, getting upp is living

Hejsan alla glada. Det har varit en rätt jobbig arbets vecka, så jag förtjänar verkligen en ledig helg. Det känns helt underbart att vara stolt över sig själv för en gångs skull. Om ni känner mig så vet ni vad jag menar, jag är ju inte riktigt så där jätte bra på att bestämma mig för något och sedan hålla mig till det. Jag är så himla glad hela tiden och mer possitiv än vad jag någonsin varit i mitt liv, jag är som en helt ny elin. Och jag gillare, hehe! 
 
På torsdag for jag och fixade mig ett nytt pass, det är helt galet hur vacker jag blir på bild! Vid tretton noll noll satte jag mig i bejrutt med musiken på hösta och körde till stugan. Det var ju kanske inte kanon bra väder men jag fick en hel del fina bilder på mina fyrbenta. Ungefär arton noll noll körde jag hem igen, for och hämtade Ronjis. La in pengar, efter lite om och men så betalde vi äntligen in resten av resan. Åh guuu vad jag längtar, bara 48 dagar kvar!
Igår jobbade jag 11.30 -- 20.00. For nästan direkt ut med min fina jenko och var vi fränast på stan? joruu. Efter att vi handlat osv rastade vi polon en sväng. West life på högsta dessutom, fina grappar det där. 
 
Idag ska jag nog mest ta det lugnt, om man nu kan säga att städa hela lägenheten är att ta det lugnt så. Och då är ju inte mitt rum inräknat som även ska städas. Bäst jag gör det för sist det var så här skitigt så fick jag fin besök av en äcklig jävel med åtta ben, ska jag vara helt ärlig så har jag nog aldrig skrikit så högt i hela mitt liv. Näfyfan, så långt ska det aldrig mer få gå. hehe
Men först ska jag såklart slänga in en bild eller två och ta min tjocka fyrbenta under armen, för vi behöver motion.
Ha det bra för det ska jag ♥
 
 
 
 
 
 
Nikon D3200 ♥
 
 
Good life | | Kommentera |
Upp