Heart is beating loud, and she doesn't want it to stop

Det har hunnit hända en hel del sen sist jag skrev här. Tänk att det här året nästan är slut och det känns som att det nyss började.. Tiden bara flyger förbi, ibland kan då i alla fall jag tycka att det går lite väl snabbt.
Scott har hälsat på i nästan två veckor, helt galet hur mycket jag saknat det lilla monstret. Annars så har jag jobbat som en tok, för en till månad utan pengar ska det verkligen inte bli. Passar faktiskt riktigt bra som mat tant, haha.
 
 
 
En sväng till mommo och moffa var inte heller helt fel, det händer inte så där jätte ofta. Helt nytt kök och allt hade dom skaffat, sjukt fint har det blivit. Fick träffa moster också, dessutom fick hon träffa lille Clara för första gången, så ett jäkla kram kalas blidde det. Vilket inte är ovanligt när Claribaba är med.
Nämen en myshelg var verkligen behövligt, skönt att inte känna sig tvungen att göra något hela tiden. Vilket jag alltid känner att jag måste när jag är hemma. En filt, en kamin, en liten Clara i famnen och en gungstol behöver jag ens säga att mysometern gick i taket?! Precis vad jag behövde.
 
 
 
 
 
 
 
Jobb måndag - onsdag den här veckan, gröt lunch och nä usch vad jag känner mig sliten och trött. Ledig idag och jobb igen i morgon, hoppas på en ledig helg men jag är sjukt tveksam. Nu ska jag i alla fall dra mig till köket för sallad och lax macka, mums! Tror inte att den här dagen har så himla mycket mer att bjuda på, eller ja jag väljer att den inte ska ha det. För kudden ska skallas i tid i kväll så jag orkar upp i morgon.
Det är helt galet hur Clara sugen jag är, men hon är på äventyr söder om polcirkeln. Gull unge.
Dessutom fick jag tok bra nyheter igår, mer än så kan jag nog inte säga förutom att det jätte gärna får bli Maj helst nyss! ♥
Det var nog inget mer jag hade på hjärtat för den här gången förutom att jag inte är såhär lycklig varje dag!
Ha det bra för det ska jag.
 
 
 
 
 
 
Good life | |
Upp