You're the high when I'm feeling low

Tjenafan, ligger och myser framför några avsnitt Vänner, nyaste avsnittet SOA och Awkward. Jag har egentligen massor att göra och just för att det är så mycket så vet jag inte vart jag ska börja och kollar istället avsnitt efter avsnitt och intalar mig själv att det här är det sista, men nae det blir aldrig det sista. Aldrig mött en latare människa än jag. Har dock varit sjukt duktig, har inte tagit en snus på 83 timmar, eller ja inget nikotin överhuvudtaget. Det går bra nu! Förutom att jag inte kan sova och äter godis tills jag vill spy.
Men utan jobb så har jag inte råd och inte bara lite dyrare tandförsäkring man får när man snusar, näfyfan om jag bara visste vad jag gav mig in på när jag var så jävla häftig.
 
Sjukt rolig lördag har jag ju haft om inte annat, Hannsi kom och drog en utgång med oss också. Som jag saknat henne! Det blev en himla sen kväll, natt, kanske till och med morgon för jag och Emmsi tog oss hem först där vid sju på morgonen och ös regnade gjorde det också. Nu ska jag nog ta tag i det som måste göras.
pöösssss ♥
 
Mina fina!
 
Go hard or go home | | Kommentera |

You better run, better run, out run my gun

Hej det var typ ändå ett tag sen. Min blogg är ju om inte annat sjukt vacker eller så inte.
Det har faktiskt hunnit hända en jäkla massa sen jag var på arlanda, en vecka i napa och jag var tvungen att ta igen mig en hel månad.. Så hela juni bestod bara av en massa chillande, men i juli tog jag tag i mitt liv som omväxling och jobbade hela månaden, det blev inte en enda festival. Jobbade varenda helg.. Blev piss less och flydde till Piteå i flera veckor. Åh vad jag älskar pite, trots skit lukten. Den 27 augusti fyllde jag hela 19 år och var tvungen att komma hem, men oj vad skönt det var att komma hem.
 
Den 6 september kom världens finaste lilla flicka till världen, stolt moster! ♥
 
En hel vecka med Emmsi har jag också hunnit med, galet hur nostalgisk jag blir. Rockabilly och en massa annat kul har september bjudit på och mer blir det.
Lägger upp lite bilder innan jag beger mig till malmberget med min fyrbenta för att hämta mammsis bil, eftersom min lilla bejrutt läker glykol så det står härliga till. Pussssss heiii
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Good life | | Kommentera |

'Cause I don't know how to make a feeling stop

I shouldn't love you but I want to
I just can't turn away
I shouldn't see you but I can't move
I can't look away
This feeling's taking control of me
And I can't help it
I've tried my best to let go of you
But I don't want to
Looking back I realize
It was always there just never spoken.
 
 
 
 
 
 
| | Kommentera |
Upp