@jobbet

Godmorgon är det ju nästan. Här kommer ett inlägg för att jag håller på att både somna och dö av tristess. Jobbar stenhårt, vilket är bra eftersom jag bestämt mig för att köpa bil. Är inne på natt 6 vilket betyder att jag bara har en natt kvar och sedan är jag ännu en gång arbetslös. Känns mindre kul om jag ska vara ärlig, fast förstår inte hur folk med fast jobb klarar av att jobba på samma ställe hela tiden? Är det typ för att ni tycker om ert jobb så mycket att ni vill gå dit?. Jag däremot får ju vara ledig om jag känner för det, känns hyfsat skönt ändå. Men hade väl känts ett gäng bättre om man faktiskt hade hittat ett jobb som man vill gå till, få pengar för att göra något man vill göra! Det hade minsann varit något. 

Förövrigt så vill jag fara utomlands i typ en månad. Går sämre med det, så får helt enkelt hoppas att det är fint väder här. 
Har faktiskt varit rätt duktig! Det är inte mycket av min lön jag slösat denna månad och om 12 dagar är jag både 20 och har fått lön! Sista gången jag firar min födelsedag, för äldre vill jag fan inte bli! Börjar få lite dödsångest. 

Ännu ett helt onödigt inlägg, nu ska jag i alla fall försöka ställa mig upp och göra lite nytta. 
Ha d bra! 
Good life | | Kommentera |
Upp