There is no one alive who is youer than you

Har hyfsat lång tråkigt på jobbet så jag tänkte att jag gör ett inlägg. 
Min blogg är typ sex år gammal nu för tiden, kommer till och med ihåg vad jag skrev i mitt första inlägg även om jag raderat det för nått år sedan. Lite kul ändå när man tänker på hur himla annorlunda allt är. Hur annorlunda man själv är! 

Har i alla fall jobbat fem av sju nätter nu, bara två kvar tills jag får två veckors ledighet! Fy vad härligt. 
Fast känns ju inte sådär jätte kul att jobba helgen när så gott som alla är i Kiruna och har en massa kul.. Men om jag ska låtsas vara positiv så behöver jag i alla fall inte vara bakis. 
Men att fara på hamnfestivalen i år hade ju inte varit helt fel, det är ju trots allt två år sen sist. Jag var inte ens 18 då, så hamnar jag dit i år blir det första gången jag går in på ett öltält! Haha 

Hade egentligen tänkt lägg upp bilder osv från magaluf men det är inte lika kul om jag inte lägger in dom från kameran samtidigt. Så det får bli ett senare inlägg  när jag nu ids lägga in bilderna på datorn.. 
Ja alltså jag har egentligen ingenting vettigt att skriva, försöker mest fördriva tiden på annat sätt än att klicka hem en jävla massa kläder, vilket jag redan hunnit göra. Lönen är nyinkommen på kontot och snart är den slut.. Händer det andra också eller är det bara jag som inte vet hur man sparar pengar? Är trots allt i behov av en nyare bil, inte för att bejrutt -87 inte fungerar som hon ska  men hade ju som inte varit helt fel med en bil som man inte kan missta för en konservburk.. Eller ac hade kanske inte varit helt fel heller? 

Nu har jag verkligen ingenting mer att skriva.. Förutom att allt på tv är skit såhär dags på dygnet. Slänger upp nån bild och önskar att dom sista tre timmarna går fort. PössGood life | | Kommentera |
Upp