Some people refuse to settle for anything less than butterflies

Det har hänt en hel del sen jag senast skrev. De mesta har varit som vanligt, men några höjd punkter har ändå tittat förbi. Kan ju börja med att berätta att jag insett att natt jobb är det bästa som finns, känns typ inte ens som att man jobbar, har dock lite jobbigt att sova på dagarna men annars är det hur bra som helst. Såå jag vet då i alla fall vad det är jag vill syssla med i sommar.
 
I lördags tog vi en liten road trip till piteå. Och oj vad jag insåg hur mycket jag kommer sakna öjebyn. Jag gissar nästan att jag kommer bli pitebo när jag flyttar hemifrån, japp då vet ni det också. Det blev i alla fall en Max och lite andra trevligheter.
 
11.52 den 10/5 2015 blev jag moster ännu en gång men denna gång till världens finaste gosse ❤️
Så i måndags tog jag pappa under armen och styrde mot Luleå, hann knappt öppna ögonen på tisdag så var jag och shoppade kläder till gossen! Tur pappa var med annars hade jag plockat med hela sortimentet.. För helt seriöst vem kan motstå sådär små och söta kläder?!
 
För en timme sedan kom jag hem från barnavdelningen, kan fortfarande känna bebis lukten. Det är nästan så att jag hade velat ha en egen men bara nästan.
Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med scott till grey's anatomy och hoppas på att jag slocknar. Men först lite bilder såklart.
Sovgott!
 
❤️
Good life | |
Upp