Det går bra nu.

Hääj!
Oj det har hänt en himla massa sen sist jag skrev. En del ska jag dela med mig nu och resten får förbli hemligt, tsss.
Både jag och Clara har hunnit fylla år. Såklart så gjorde jag första besöket på glasbanken redan dagen efter, öhm ja kan väl tänka mig att det kommer vara skönt att slippa böna och be för en flaska vin, men jag är hellre arton.
Fick allt möjligt i present, bland annat en köttbulle burk och en lapp där det stod..
 
" Håret blir gråare
magen rundare
baksmällan svårare
mornarna segare
men precis som ett gott vin
blir livet bara bättre efter 20 år.
Denna burk med köttbullar är inte vilken som helst, håll den varmt om hjärtat för i morgon så kommer den behövas.
Var sminkad och klar halv 7 för då ska du på tur, med hemlig chaufför vi åker dit hen kör."
 
Jag kan ju lova att sånt där inte alls är min grej, haha var såå nervös. Alltså händelserna som for runt i mitt huvud var inte trevliga. Mina väninnor är trots allt lika tokiga som jag, så helt säker var jag inte på vad dom hade planerat. Satte mig i bilen med ögonbindel, hatt och köttbulle burken såklart. Slut destinationen var hos Ronja, där vi åt tacos och hade en lugn kväll med spel. Det hade jag verkligen inte i tanke när dom tog av min ögonbindel. Hur som helst så var det en himla mysig kväll med mina flickor och Elias.
 
 
Den 6 September var det Clara som fyllde 1 år, ett helt år!! Stora damen ju. Hon var mer intresserad av att äta present pappret än att kolla vad det var där inne. Men man kan ju inte veta på engång, nästa år har hon säkerligen koll på det där.
 
 
 
 

Mamma har förövrigt varit i Grekland i två veckor. Laga mat, diska och handla. Blä.
Om ungefär en timme ska jag hämta upp henne från Sakkajärvi. Och om jag är glad att hon kommer hem, är inte riktigt redo att bli sådär jätte vuxen ännu. Fast det är bra att jag fick vara ensam ett tag, nu kommer jag ju uppskatta att ha henne hemma så mycket mer! Fast ensam har jag ju inte riktigt heller varit, chili har varit här båda veckorna. Och mamma Lina har ju också sovit över någon natt med lille Elias.
 
Sätter mig i skolbänken på måndag! Är taggad till tusen. Tänkte att jag ska skaffa mig ett slutbetyg, för vården är ingenting för mig, hur mycket jag än trivts att jobba natt. Trivts och trivts, nja att vara bakis en hel vecka, inte riktigt bakis men som det känts i alla fall. Mina kollegor har jag då varit himla nöjd med och varannan vecka ledigt är inte heller helt fel!
Men hur som helst så trodde jag aldrig att jag skulle kunna längta så här mycket till att leva på ett studie bidrag. Men det gör jag! Och så fort som möjligt ska det gå ändå, så det blir inge utgång på helgerna. Hmm inte för att jag ens kommer ha råd. Dessutom kommer jag väl behöva varenda hjärnsäll jag har kvar, haha. Med tanke på att jag typ kommer gå samhälls nu, kommer säkert gå svin bra. Allt för negativ kan jag inte vara.
Ja ni, är det så här det känns att ha framtids planer så borde jag skaffat mig det för längesen! Underbara känsla.
 
Vem vet vart jag befinner mig om ett och ett halvt år.
Nä nu måste jag börja röra mig mot bilen, hämta mamma och sedan lägga mig i sängen för att sova. Uppstigning 07.00 för i morgon är det köks jobb som gäller. Förhoppningsvis sista gången jag sätter foten inne på Enen, om jag nu inte kommer behöva lite extra pengar. Jaja, livet är fint nu.
Och jag hinner inte skriva något mer.
Hare fint.
Good life | | Kommentera |
Upp