Hejdå tvåtusenfemton

Ett helt år har gått, shit vad tiden går fort. Nu får jag lägga till ännu ett år av minnen in på min hårddisk, när jag kollar på dom första bilderna jag la in så känns det fortfarande som att det bara var igår. Det är helt sjukt!
Det här året har nog egentligen varit precis som alla andra. Förutom att jag verkligen har blivit en helt annan person och jag har inte riktigt bestämt mig om det är en bra eller dålig grej ännu. Jag har haft mer motgångar detta år än jag någonsin haft och jag har inte gett upp, jag har slutat lägga mig i sängen och låtsas som att resten av världen inte existerar! Och tro mig när jag säger att det var en väldigt vanlig reaktion för fröken backegren.
 
Under detta år har jag insett att någon som alltid varit där, kan vara borta i morgon. Jag har insett att saker och ting förändras till det sämre och det betyder inte att man behöver fixa det, vissa gånger får man vara nöjd med att bara minnas hur det var, acceptera att det inte längre är och att det aldrig kommer vara igen. Och det är okej.
Jag har lärt mig att i slutändan så är man alltid ensam och just därför ska aldrig någon annan sättas framför ens eget välbefinnande, vilket också är helt okej. Det betyder inte att man är egoistisk och inte bryr sig om andra.
Men det absolut bästa är att jag accepterat att jag inte är mer än människa, jag kan inte vara alla till lags och jag får göra misstag.
Detta år har jag också insett att jag aldrig skulle överleva utan min familj! Även om det inte finns jobbigare människor.
 
Det har varit ett riktigt bra år, men det skadar inte om 2016 är ännu braigare.
 
Elias Linus Sixten Backe
10/5-2015
 
Misa Mi
27/9-2015
 
Elias dop.
 
Palma Nova Magaluf.
 
Claras dop.
 
& här kommer resten av bilderna för jag is inte.
 
HEJDÅ TVÅTUSENFEMTON!
Good life | |
#1 - - Ronjis:

Me Love u alot 💕

Upp