Lycka är att vakna upp bredvid den man drömmer om

Hej på er få som fortfarande läser mina värdelösa inlägg. Som ni ser nedanför så har jag äntligen sagt hejdå till 2015, det tog nån månad men det blev gjort och det är väl det som räknas. Det har hunnit hända en hel del de senaste månaderna, både bra och dåliga grejer. Kan börja berätta det dåliga, som faktiskt är det värsta som någonsin hänt mig.. Den 6 mars klockan 18.55 somnade min älskade lilla Caya in, att se hennes sista andetag kommer föralltid vara stunden då jag gav upp hoppet om att det finns något gott i världen, för det finns inte mirakel.
Men mer än så kan jag inte skriva eftersom jag inte vill gråta.
 
Tiden har börjat gå på tok för sakta och jag behöver ta mig en funderare, men jag gillar inte vad jag kommer komma fram till så istället skjuter jag upp det. Hejja elin. Nä men helt seriöst så har jag under de senaste dagarna gått från det lyckligaste jag någonsin varit till ja vad fan jag nu är, kan inte riktigt hitta rätt ord så dum i huvudet får duga. Men jag kan acceptera det, för det kommer inte hända igen.
Haha, alltså jag har verkligen inget vettigt att skriva.. tror att jag bara försöker fördriva tiden, så att jag blir trött och somnar, för jag har inget att göra och inga serier att kolla.
 
Jag tror inte att jag ens berättat att jag har en egen lägenhet nu för tiden, det finns verkligen inget så underbart som att bo ensam! Eller ja Misa bor ju här, men hon gnäller inte om jag inte diskar eller städar. Hon har inte heller något emot att jag ligger i soffan så gott som en hel dag. Denna lilla tik är den absolut bästa sambon!
Lägger upp nån bild på henne bara för att hon är det bästa i hela vida världen, för att hon får mitt hem att kännas som hemma och för att ett liv utan henne är tomt.
 
 
Just nu biter hon mig i foten, mest troligt för att hon vill att jag ska skita i det här och leka med henne istället. Hon har nog missat att klockan är långt efter bus timmarna. Nånå nu ska jag väl avrunda och försöka sova, för vad ska man annars göra? Gonatt.
Good life | |
Upp